Omvisning

Fleksibel plass

Fleksibel plass fra kun 990, - /mnd

Vårt medlemskap Fleksibel Plass gir deg muligheten til å velge mellom alle ledige arbeidsplasser. Velg et skrivebord, koble til Wifi og så er du i gang. Velg mellom 1 eller 3 måneder avtale.

Se flere bilder
Fleksibel plass

Med fleksibel plass i åpent landskap velger du selv hvor du vil sitte. Mulighet for kort avtale uten bindingstid.

All Inclusive

All Inclusive betyr enkelt og greit at du som medlem ikke har noen tilleggskostnader per måned. I tillegg til  at du får en arbeidsplass med skrivebord og stol har vi også inkludert følgende i ditt medlemskap:

  • Parkeringsplass
  • Postadresse
  • Møterom med online booking
  • Kjøkkenfasiliteter
  • Felleskostnader, strøm og renhold
  • Massasjestoler fra BWELL
  • Låsbare skap
Se hva som er inkludert
All Inclusive

Alt inkludert – du har ingen kostnader utover prisen for ditt medlemskap. Parkering, WiFi, printer/skanner, renhold, felleskostnader og bruk av møterom er inkludert.

Fast plass

Fast plass fra kun 1990, - /mnd

Velger du kontorløsningen Fast plass får du et skrivebord som er reservert til deg. Her kan du sette igjen private eiendeler. Bare koble til trådløs Wifi så er du i gang. Hvis dere er flere fra samme firma kan vi også reservere plasser i nærheten av hverandre.

Se flere bilder
Fast plass

Med fast plass i åpent landskap får du ditt eget reserverte skrivebord. Fleksibelt og behagelig. Kort bindingstid fra 3 måneder.

Eget kontor

Eget kontor fra kr 2990, - /mnd

Vi har cellekontorer i flere ulike størrelser, fra 3-50 kvadratmeter. Kontorene møbleres med skrivebord og stoler etter avtale. Vår leieavtale er fleksibel med kun 3 måneder oppsigelse. Ta kontakt med oss for priser og mer informasjon om leie av cellekontor.

Se flere bilder
Eget kontor

Velger du kontorløsningen eget kontor får du ditt eget låsbare kontor. Kontoret leveres med skrivebord og stol, utover det kan du møblere som du ønsker.

Trivsel på jobben

Hos GoWork kan du treffe andre og utvide ditt nettverk. Vi har et langbord ved kjøkkenet hvor mange samles til lunsj. Ta en velfortjent pause midt på dagen og lad batteriene i en av våre BWELL massasjestoler.

Se flere bilder
Trivsel på jobben

Bruk av kjøkken med felles spiseplass, massasjestoler og bordtennisbord er inkludert. Ta deg en velfortjent pause i løpet en travel arbeidsdag.