Omvisning

Fleksibel plass

Fleksibel plass fra kun 1190, - /mnd

Fleksibel plass i åpent landskap er en løsning som blir mer og mer populær. Denne løsningen lar deg velge mellom alle ledige arbeidsplasser i våre lokaler. Du kan bytte på om du ønsker å sitte i Asker eller Drammen. Avtalen er meget fleksibel og du kan velge selv om du vil ha bindingstid eller ikke.

Se flere bilder
Fleksibel plass

Med fleksibel plass i åpent landskap velger du selv hvor du vil sitte. Mulighet for kort avtale uten bindingstid.

All Inclusive

All Inclusive betyr enkelt og greit at du som medlem ikke har noen tilleggskostnader per måned. I tillegg til  at du får en arbeidsplass har vi også inkludert følgende i ditt medlemskap:

WiFi, Printer/skanner, Parkering, møterom, massasjestoler, bordtennis, bruk av kjøkken, felleskostnader, renhold +

Se hva som er inkludert
All Inclusive

Alt inkludert – du har ingen kostnader utover prisen for ditt medlemskap. Parkering, WiFi, printer/skanner, renhold, felleskostnader og bruk av møterom er inkludert.

Fast plass

Fast plass fra kun 1990, - /mnd

Velger du kontorløsningen Fast plass får du et skrivebord som er reservert til deg. Inkludert i denne løsningen er også en låsbar skuffeseksjon for oppbevaring. Hvis dere er flere fra samme firma kan vi også reservere plasser i nærheten av hverandre. Hvis dere skal ha møter booker dere enkelt et møterom.

Se flere bilder
Fast plass

Med fast plass i åpent landskap får du ditt eget reserverte skrivebord. Fleksibelt og behagelig. Kort bindingstid fra 3 måneder.

Eget kontor

Eget kontor fra kr 3490, - /mnd

Med denne løsningen får dere et eget låsbart kontor med ventilasjon og varme. Vi har kontor i flere ulike størrelser. Ta kontakt med oss for visning og priser.

Se flere bilder
Eget kontor

Velger du kontorløsningen eget kontor får du ditt eget låsbare kontor. Kontoret leveres med skrivebord og stol, utover det kan du møblere som du ønsker.

Trivsel på jobben

Ta deg en pause i en travel hverdag. Hos GoWork kan du få nye venner og et trivelig sosialt nettverk. Ta med deg en av dine nye venner eller en kollega og spill litt bordtennis. Du kan også ta en timeout i en BWell massasjestol med musikk på øret.

Se flere bilder
Trivsel på jobben

Bruk av kjøkken med felles spiseplass, massasjestoler og bordtennisbord er inkludert. Ta deg en velfortjent pause i løpet en travel arbeidsdag.