Om GoWork

Om GoWork

Du får kontorplassen du trenger, til lavest mulig pris. Lokalene er ferdig møblert og det eneste du må gjøre er å koble deg til vårt trådløse nettverk. Ta en pause og koble av i en massasjestol, slapp av i loungen eller spill bordtennis med en kollega. Vi har et sosialt miljø hvor du kan få nye kontakter og utvide ditt nettverk. Vi tilbyr gratis bruk av møterom for dine møter og presentasjoner.

Når du velger GOWORK som din kontorløsning kan du få et skrivebord i åpent landskap (coworking) eller et privat kontor. Uansett hva du velger er alt inkludert i den lave prisen per måned, også parkeringsplass. Lokalene våre er åpne alle dager fra klokken 06 til 23 og du får en personlig adgangskode.

Vi tilpasser våre kontorløsninger til dine behov. Derfor passer GOWORK for både enkeltpersoner og små og store bedrifter. Hos oss kan bedriften vokse og utvide antall arbeidsplasser underveis. Vi kan også gi gode rabatter på lagringstjenester i kombinasjon med våre kontorløsninger.

GOWORK skal tilby den rimeligste kontorløsningen i markedet. Vi har prisgaranti, samtidig som vi alltid har fokus på høy kvalitet for våre tjenester.

SYNØVE CHRISTOFFERSEN

First Risk Innovation & GoWork

996 48 988

synove@gowork.no

www.firstriskcapital.com