Derfor er GoWorking bra for helsen

Felles kontorplasser samler og knytter mennesker og bedrifter sammen, som ingen annen arbeidsplass. Miljøet har positiv effekt for fysisk og mental trivsel.

Vi vet at Coworking øker kreativiteten, gir verdifullt spillerom for nettverksutvikling og øker produktiviteten. Men kan det tenkes at det også finnes skjulte helsemessige fordeler?

Working “9 to 5”

Kanskje tenker du også på Dolly Parton låten når du leser overskriften?

Uansett, det “normale” kontoret og den vanlige åtte til fire jobben kan ende opp med å ikke være så bra for godt velvære.

Når du daglig går ut på det samme arbeidsområdet og samarbeider med de samme
“trøtte trynene”, kan det i lengden bli grusomt kjedelig, og ødeleggende for arbeidslivets gode balanse.

GoWork-kontorplasser tar tak i dette, og omdefinerer den beste tilnærmingen til arbeidslivet.

Som konsept er kontorfelleskap tanken om et felles arbeidsmiljø og kontorlandskap for bedrifter og mennesker.

GoWork-kontorplasser tilbyr enkeltpersoner, forretningsfolk, nonprofits, grasrotorganisasjoner og andre interessegrupper å kunne møtes og jobbe i felleskap til en rimelig penge.

GoWorking for et lengre liv?

«Det er ganske bemerkelsesverdig at graden av dødelighetsrisiko forbundet med mangel på sosiale relasjoner ligner det som eksisterer for mer allment publiserte risikofaktorer, for eksempel røyking.»

Det kan virke som man drar det litt langt med en uttalelse som dette. Men forskning viser hvor viktig gode sosiale relasjoner er for mennesket. Og hvor negativt mangelen på dette er.

Når du tenker på nettverksfordeler tenker du kanskje på de tradisjonelle fordelene:

  • Økt synlighet
  • Branding og markedsføring fordeler
  • Tilgang til informasjon
  • Og nye kontakter.

Her er fire nettverksfordeler som du sannsynligvis aldri har forventet og kan komme som en overraskelse:

  1. Helse
  2. Lykke
  3. Venner
  4. En større hjerne

Det er mye å forvente av noe så enkelt som å bygge forretninger eller profesjonelle relasjoner, men det er forskning som støtter alle disse nettverksfordelene.

Fire overraskende fordeler med GoWork-kontorplasser

 

1. Helsefordeler med GoWorking

I en studie kalt «Social Relationships and Mortality Risk«: Så forskerne på 148 andre studier for å trekke ut de mulige fordelene med å ha et sterkt sosialt nettverk. Deres konklusjon var at personer med sterkere sosiale relasjoner hadde en 50% økt sannsynlighet for overlevelse enn de med svakere sosiale relasjoner.
Det er utallige studier og artikler om sosiale relasjoner og hvordan det påvirker vår fysiske og mentale helse.

 

2. Lykkelig med GoWorking

Flere studier har vist sammenheng mellom sosiale relasjoner og vårt eget velvære. Studiene har tatt for seg religiøse sammenkomster, familie, venner og andre personlige relasjoner. Det fine er at hjernen vår ikke i stand til å skille personlige relasjoner fra sosiale relasjoner i jobb og karriere. Derfor kan man få fordelene av dette også i jobbsammenheng.

 

3. Venner med GoWorking

Kontorfelleskap gir enkeltpersoner og bedrifter mulighet til å samhandle med andre kolleger og bedrifter for å skape sterke faglige og personlige partnerskap. Gode sosiale forhold er nøkkelen til god helse, ifølge en studie fra PLoS Medicine. Ved å begynne som Coworker kan du regne med å møte andre mennesker. Det er trygt å si at du også har mulighet til å skape relasjoner som strekker seg utenfor arbeidstiden.

 

4. Få en større hjerne med GoWorking

Hjernen din elsker nye opplevelser og ny informasjon.
Å lære nye ting får hjernen til å lage nye forbindelser og nevroner. Ideelt sett bør det alltid være litt ubekvemt å bygge nettverk.

Når du bygger nettverk utenfor din vanlige omgangskrets, møter du nye mennesker som kan ha svært forskjellige perspektiver og erfaringer enn deg. Dette er sunt for hjernen din og er med på å utvikle den.

 

Hvorfor ikke ta steget ut i din nye arbeidsplass når konklusjonen blir som den blir?

JA! Sosiale relasjoner gjennom nettverksbygging i kontorfelleskap og kontorfelleskap er positivt for helsen din.

Ta kontakt med GoWork-kontorplasser og opplev kontorfelleskap gjort riktig du også.

Legg igjen en kommentar