Så du driver med entreprenørskap og gründervirksomhet sier du – har du tenkt på hvor du skal jobbe fra?

Du kan jo velge å jobbe hjemme, på cafe, biblioteket, eller du kan velge å leie et lite kontor.

Det er mange distraksjoner mens du arbeider hjemme fra, som familie, kjæledyr, snacks, TV, osv.

Å jobbe hos GoWork kontorplasser setter deg sammen med andre fokuserte entreprenører og forretningsfolk i et produktivt arbeidsmiljø.

Jeg tror at de fleste Gründere må elske det de driver med. Det å starte for seg selv krever mot, tålmodighet og en stor dose struktur og disiplin.

Har du startet med gründervirksomhet eller skal du som entreprenør det mye planlegging som ligger i bunn eller som må gjennomføres.

Det å finne et passende sted å jobbe krever noe av deg.

5 gode grunnene til å velge GoWork

Spar penger

Kanskje ønsker du å leier et lite kontor. Da starter letingen etter et passende sted, så må du inngå en leieavtale, skaffe møbler, sette vekk regnskapet (om du ikke greier det selv), kanskje trenger du å leie inn tjenester for å få opp hjemmesiden din i tillegg.

Alt dette koster tid å penger! Du slipper tanken på denne prosessen om du velger det GoWork har å tilby.

Alle under samme tak

Som sosialt vesen vil du med stor sannsynlighet savne kolleger om du leier et kontor for deg selv. Felles kontorplasser vil være full av spennende kolleger og potensielle sammarbeidspartnere.

Et sted med sted med bedre fasiliteter

Kom på jobb, fyll deg opp en kopp med god varm kaffe, hils på webutvikleren din som sitter på nabobordet. Ta en prat med regnskapsføreren som også jobber der. Sett deg ned på plassen din. Ting du trenger for å utføre ditt arbeid vil være lett tilgjengelig på stedet, møterom og kontorrekvisita klart til bruk. Og forhåpentligvis møter du de menneskene du trenger ansikt til ansikt under samme tak.

Ansvarsfri praktiske løsninger

Ferdige kontorplasser klare til din gründervirksomhet, vedlikehold og drift du slipper å ta deg av. Lyse og trivelige lokaler, alt finner du hos oss.

Fleksible løsninger uten forpliktelser

Det eneste du trenger å tenke på er hva slags tilbud du ønsker hos GoWork kontorplasser. Her slipper du bindingstid, og kan pakke sammen og styre din egen tid helt som det passer deg.

Så hva nøler du med!? Kom innom oss på befaring da vel, er du enda ikke overbevist la deg overbevise med en visitt til GoWork kontorplasser.

Kategorier: kontorplass

Legg igjen en kommentar